RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye kunder til Fast

Sist oppdatert:
Fast har landet en avtale med en amerikansk nyhetsorganisasjon som har 53 dagsaviser i USA
Avtalen Fast har inngått med MediaNews Group går ut på at avisene skal benytte seg av Fasts søkesystemer, står det i en melding.

MediaNews Group har omlag 50 dagsaviser og over 121 aviser som ikke kommer ut daglig i sin medlemsmasse. Blant kundene er kjente aviser som Los Angeles Daily News, Salt Lake Tribune, Denver Post, InsideBayArea.com, og Oakland Tribune.

I en melding skriver MediaNews Group at antall søk på sine nettsider ble mer enn tredoblet etter at Fast søkeplattform ble lansert.

- Fast forstår den konkurransemessige naturen innen avismarkedet og hvilke fordeler som ligger i at organisasjoner benytter seg av hele potensialet gjennom søk, skriver Fasts John M. Lervik i meldingen.

Tradisjonelt er det bare 2 prosent som velger å benytte seg at søkemulighetene på en nettbasert avis. 98 prosent velger å lese igjennom nettavisene som om det er en tradisjonell papiravis, står det i meldingen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere