RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye lodd for Statoil i Venezuela

Sist oppdatert:
Venezuela fortsetter sin offensiv for å øke landets naturgassproduksjon, og planlegger å legge nye gassblokker til høsten
Norske Statoil har allerede vært aktive i Venezuelas gassprogram, og har i den forbindelse fått tildelt blokk 4 i det lovende naturgassområdet Plataforma Deltana. Selskapet har også uttrykt ønske om flere blokker, og får sjansen igjen nå.

Ifølge Business News Americas vil Venezuelas regjering legge ut syv blokker i en anbudskonkurranse nå slutten av juni for Gulf of Venezuela. Det opplyser statsoljeselskapet PDVSAs Deltana-sjef Carlos Barbieri til byrået.

Anbudene skal legges inn i slutten juni og tildeling er ventet i august/september. Anbudsbetingelsene skal fortsatt ikke være helt klare så det kan bli noen forsinkelser.

Bakgrunnen for Venezuelas offensiv er et ønske om å få en gassproduksjon ikke er assosiert med landets oljeproduksjon, og dermed OPEC-produksjonskvoter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere