RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye Messenger er klar

Sist oppdatert:
Programmet som over en million nordmenn bruker er klar i ny versjon.

Microsofts lynmeldingsprogram Windows Live Messenger, tidligere kjent som MSN Messenger, er utvilsomt et av de mest populære programmene i Norge. Over en million nordmenn bruker dette programmet til å sende meldinger til venner og kjente.

Endelig klar i ny versjon
I forbindelse med Steve Ballmers åpningstale på CES, ble det også annonsert at versjon 9 av programmet nå endelig er ute av betafasen, og at du nå kan laste ned programmet fra Microsofts nettsider.

Det har enda ikke dukket opp en nedlastingsmelding i selve programmet, men på tjenestens nettsider er nå all betamerking fjernet.

Nytt på flere måter
Nye Messenger har fått en lang rekke nye funksjoner, og den kanskje mest åpenbare endringen er at brukergrensesnittet er ganske mye forandret.

Andre betydelige endringer er en langt tettere integrasjon med nyhetsfeeder fra dine kontakter, slik vi kjenner fra Facebook – og ikke minst at du nå kan legge inn forskjellige videoklipp tatt opp med webkamera, fremfor å bruke vanlige smilefjes.

Ny Hotmail også på plass
Samtidig er nå utrullingen av nye Hotmail klar, som har fått et betydelig raskere og mer oversiktlig brukergrensesnitt enn tidligere.

Les mer om endringene i vår tidligere artikkel om nye Windows Live.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere