RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye oppgaver for Omdal

Per Ravn Omdal får trolig ansvaret for utviklingsarbeid i UEFA som blant annet omfatter breddefotball og ulike bistandsprosjekter. Det ble klart på fredagens styremøte i UEFA.

- Jeg har har fått signaler om at jeg skal lede arbeidet med ulike utviklingsprosjekter i europeisk fotball, og gleder meg til å ta fatt på en ny og spennende utfordring, sier Per Ravn Omdal.

Styremedlem i UEFA

Omdal ble ikke gjenvalgt som visepresident, men har et avslappet forhold til det. Han fortsetter som styremedlem i UEFA.

- Jeg har sittet tett på makten internasjonalt siden 1992, og vet hvilke mekanismer som gjelder når personer skal utpekes i ulike roller. Jeg er glad for å få ansvar for oppgaver som ligger mitt fotballhjerte nær, nemlig oppgaver som skaper aktivitet og utvikling på grasrota, sier Omdal.

Omdal har vært visepresident i UEFA siden 1996, og medlem i UEFAs styre siden 1992.

- Omdal viktig

Fotballpresident Sondre Kåfjord og NFFs generalsekretær Karen Espelund er skuffet over at Omdal med sin erfaring, kompetanse og ikke minst sitt fokus på de viktige områdene for utvikling av fotballen lokalt, nasjonalt og internasjonalt, ikke lenger er visepresident.

- For norsk fotball har det vært viktig å ha Per Ravn Omdal i rollen som visepresident, fordi vi da alltid har vært trygge på at mindre klubbers, og mindre fotballnasjoners behov har hatt en sterk stemme i UEFAs øverste ledelse. Vi er meget fornøyd med måten Omdal har skjøttet dette vervet på, sier Kåfjord som håper at Omdals linje videreføres.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere