Gå til sidens hovedinnhold

Nye spor i Madeleine-saken

London (NTB-AFP): Britisk politi vil mandag legge fram nye opplysninger i forbindelse med forsvinningen til britiske Madeleine McCann som ble bortført i Portugal i 2007.

Forsvinningssaken har vært en av de mest omtale kriminalsaker i nyere tid. Derfor er det stor interesse for BBC-programmet Crimewatch, som sendes mandag kveld.

Der skal britisk politi blant annet legge fram nye fantombilder av mulige gjerningsmenn og nye teorier om forsvinningen. Portugisisk politi henla saken i 2008, mens britisk politi de siste årene har gjennomgått hele saken på nytt.

I forrige uke sa britisk politi at analyser av mobildata fra tusenvis av mennesker som var på ferieanlegget Praia da Luz på det tidspunktet Madeleine forsvant, kan gi nye ledetråder.

Etterforskerne har avhørt 442 personer i løpet av de siste årene og har identifisert 41 mulige mistenkte personer, selv om ingen ennå er pågrepet.

Programmet inneholder også en 25 minutter lang rekonstruksjon av hendelsesforløpet og nye intervjuer med foreldrene Kate og Gerry McCann. Foreldrene har aldri gitt opp håpet om å finne datteren, og iverksatte en verdensomspennende kampanje for å forsøke å finne henne. (©NTB)

Reklame

Kun i dag: 30 % på alle varer hos Christiania Glasmagasin