RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye spor i Manglerud-saken

Sist oppdatert:
Oslo (NTB-Fredrik Ljone Holst og Dag Kjørholt): Politiet arbeider på spreng for å komme nærmere en løsning på drapet på en 52 år gammel mann på Manglerud i Oslo natt til lørdag.

- Det har vært en dag med nye avhør, og det pågår nye avhør. Vi har fått inn ny informasjon og har nye opplysninger å arbeide med. Så vi har kommet lenger i saken, sa politiinspektør Grete Lien Metlid i Oslo politidistrikt til NTB søndag kveld.

En teori skal være at den drepte ikke var et tilfeldig offer.

- Vi arbeider fortsatt bredt, men har også konkrete opplysninger å gå etter. Vi kommer til å kalle inn nye personer til avhør, men det blir sikkert også oppfølgingsavhør av noen som har vært avhørt tidligere, sier hun.

- Vi arbeider aktivt ute for å få tak i personer som blir omtalt eller som kan ha relevant informasjon. Det gjelder familie og personer i omgangskretsen hans, samt kolleger og personer som vi snakker med om konkrete opplysninger som blir gitt til politiet. Vi arbeidet med saken natt til søndag og holder på utover søndag kveld. Det er ganske hektisk aktivitet, sier Lien Metlid. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere