RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye terrorbomber i Tyrkia (Ny)

Sist oppdatert:
Det skal ha eksplodert flere terrorbomber i den tyrkiske millionbyen Istanbul torsdag formiddag. Den tyrkiske børsen falt kraftig
(Ny: Korrigert)

Ifølge Dow Jones Newswire skal det har eksplodert to nye terrorbomber i den tyrkiske byen Istanbul. En av bombene skal ha gått av i nærheten av den britiske ambassaden, mens en bombe skal ha gått av i nærheten av bankkonsernet HSBCs lokaler.

Minst en av bombene skal ha vært en bilbombe.

Terrorbombene førte til at Istanbul-børsen suspenderte handelen. Da hadde hovedindeksen falt hele 7,4 prosent til 14.617 poeng. Det ventes at særlig turistindustrien vil rammes av de ny bombene i Istanbul.

Bombeangrepene mot det britiske konsulatet og HSBC-hovedkvarteret har ført til at minst 15 er død og mer enn 300 er skadet, melder BBC.

Eksplosjonen torsdag kommer bare få dager etter 23 personer døde etter selvmordsbombene mot to synagoger i Istanbul.

Al-Qaida og den tyrkiske militante gruppen IBDA-C sammen hevdet at de sto bak angrepene i Istanbul, hevder det semi-offisielle nyhetsbyrået Anatolia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere