RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nye toner fra Beyoncé

Endelig kommer Beyoncé med nytt soloalbum.

(BiipMag): Superstjernen Beyoncé har nok å gjøre for tiden: Hun er snart aktuell med nytt soloalbum og holder også på med to filminnspillinger.

Personlig album
Beyoncé har planlagt å gi ut sitt tredje soloalbum den 18.november via Music Wold Music/Columbia og før den tid vil hun også slippe singlene «If I Were a Boy» og «Single Ladies».

Beyoncé har vært med å produsere og skrive alle sangene på det nye albumet, som lover fansen at dette blir hennes mest personlige, reflekterende og avslørende musikksamling til nå. Justin Timberlake skal også bidra på et foreløpig ukjent prosjekt, ifølge Billboard.com.

Produsent Jim Jonsin, mannen som også står bak Lil Wayne´s «Lollipop», har brukt tid i studio sammen med Beyoncé med låten «Beautiful Nightmare», som lekket ut på nettet tidligere i år. Det er ukjent om sangen vil komme med på den endelige albumlisten.

Hør sangen nederst i artikkelen!

Det nye albumet er etterfølgeren til albumet «B-Day» fra 2006 som har solgt 3,2 millioner eksemplarer bare i USA.

Les også:
Destiny´s Child-comeback
Uventet comeback

Filmprosjekter
Sangfuglen Beyoncé gjør seg også klar til to kommende filmprosjekter. Hun har tidligere vist fram sitt skuespillertalent i filmer som «Austin Powers» og «Den rosa panteren».

I de kommende filmene skal hun spille blues-legenden Etta James i filmen «Cadillac Records» og inntar konerollen i «Obsessed», som har en planlagt premiere i USA 27.februar 2009.

Konkurranse og samarbeid
Tidligere «Destiny´s Child»-medlem Michelle Williams, har uttalt at de tre jentene fortsatt holder kontakten:

- Vi snakker med hverandre hver gang vi får sjansen og vi er veldig oppmuntrende og støttende mot hverandre, sier hun.

Michelle Williams har også valgt å gå solo og kommer med albumet «Unexpected» 7.oktober i år, samme dato som Beyoncé slipper sine to nye radiosingler «If I Were a Boy» og «Single Ladies».

Jentene må derfor konkurrere seg imellom, samtidig som Kelly Rowland har annonsert at jentetrioen vil gjøre et comeback på scenen neste år og at hun selv, Beyoncé og Michelle har lyst til å produsere noen nye låter sammen i studio. Problemet for sangtalentene er bare å finne en tid som passer i kalenderen.

Her kan du høre Beyoncés nyeste toner i sangen «Beautiful Nightmare»:

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere