Gå til sidens hovedinnhold

Nye videoer og bilder fra Mass Effect 2

Se forbedringene i Adept-klassen og hils på Tali. Du møtte henne i «Mass Effect» i 2007.

Bioware har publisert to nye videoer til rollespillet «Mass Effect 2». Den ene viser forbedringene som er gjort med klassen Adept, mens den andre bringer Tali tilbake i spillet.

Adeptklassen er «Mass Effect»-spillenes sterkeste klasse, og byr på et ras av taktisk utfordringer. Disse soldatene har spesiell kontroll med omgivelsene og kan bruke telekinetiske krefter til å dytte, flytte og utslette fiender på kreativt vis. Selv om en Adept ikke nødvendigvis trenger skytevåpen, er han også utstyrt med maskinpistol.

- Vi har forbedret de biotiske kreftene i «Mass Effect 2». De kan krummes rundt hjørner og skjulesteder for å treffe skjulte fiender. Med kraftbølger kan du sende folk utfor stup. Og når du kombinerer krefter er reslutatet knusende, sier sjefdesigner Christina Norman i videoen nedenfor.

Se adept-gameplay i «Mass Effect 2»
(Artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Den andre videoen fra Bioware dreier seg om figuren Tali. Hun tilhører Quarian-folket, og var med i Shepards gruppe i «Mass Effect». Noe har imidlertid skjedd og i en scene i videoen nedenfor ser vi Tali bli utvist fra Migrant - den gigantiske flåten Quarian-folket har som hjem.

Tali slutter seg til de nye figurene Than, Grunt og Subject Zero i «Mass Effect 2». Det er fremdeles seks tomme plasser i oversikten over figurene i rollespillet. «Mass Effect 2» slippes til PC og Xbox 360 28. januar 2010.

Tali er tilbake i «Mass Effect 2»

HTML EMBED

Se alle bildene fra «Mass Effect 2»:

2425

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar