*Nettavisen* Nyheter.

Nye vitner i Diana-saken

Etterforskningslederen for granskingen av prinsesse Dianas død, Sir John Stevens, forsnakket seg på en kongress tirsdag.

31.05.06 12:03

(SIDE2): Det var på en kongress hvor hans bok « Not for the Faint Hearted: My Life Fighting Crime» skulle promoteres de oppsiktsvekkende uttalelsene kom, skriver The Guardian.

- Vi har nye vitner, og nye tekniske bevis. Jeg kan ikke fortelle hvem disse vitnene er, sa Stevens til pressen da han fikk spørsmål om sitt granskningsarbeid i forbindelse med prinsesse Dianas død i Paris i 1997.

Han ville imidlertid ikke gå nærmere inn på hvem disse vitnene var, men uttalelsene var nok til å skape store oppslag i britisk presse.

Sir John Stevens bekreftet også at han treffer Mohammed al Fayed, far til Dianas kjæreste Dodi, med jevne mellomrom. Dodi døde som kjent også i en mye omtalte ulykken.

Det har også blitt lansert en rekke konspirasjonsteorier rundt ulykken, og mange mener Diana ble drept.

- Vi går gjennom hver eneste konspirasjonsteori. Vi jobber oss dit sporene tar oss, og jeg har som mål å fullføre denne jobben. Det er en komplisert sak og det tar tid, fortalte han til den britiske avisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag