*Nettavisen* Nyheter.

Nyheter fra Logitech

Logitech lanserte torsdag en rekke nye produkter. Blant de mest spennende finnes tastatur til Sonys spillkonsoll PlayStation 2.

Flere av de nye produktene er for PlayStation 2, både for online- og offline-spill.

Logitech Optical Mouse er utviklet til bruk i både høyre og venstre hånd. Musen, som vil koste 299 kroner i butikken, har tre knapper og scrollhjul, og skal kunne tilpasses til bruk i flere spill.

Logitech Netplay Controller er en kombinasjon av tastatur og spillkontroller med vibration feedback. Den er utformet til å ligge stødig på knærne til spilleren. Tastaturet/kontrolleren kan brukes til spill som Everquest Online Adventires og Final Fantasy.

I tillegg har Logitech laget et mer ordinært tastatur for PlayStation 2. Tastaturet skal være beregnet på chatting online.

Selskapet presenterte torsdag også en trådløs hub til bruk ved kobling av ulike enheter med blåtann-teknologi til PC-en. Med denne hub-en skal det være enkelt å synkronisere PC-en med lomme-PC-en og mobiltelefonen samtidig, uten bruk av ledninger. Logitech mener dette kan føre til en sterkere integrering av mobilteknologi og PC, skriver selskapet i en pressemelding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.