RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nyhetsbrev nr. 01/2010

Sist oppdatert:
Her kommer første nyhetsbrev fra oss i Hafslund Breddeprosjekt.

Vi har kommet godt i gang i 2010 og har avviklet 2 klubbkvelder, en med fokus på praksis barnefotball og en med temaet Klubbdrift. Vi takker Grei, KFUM og Holmlia for positive bidrag. Vår spillerutvikler Klaus Pettersen har vært ute i enkelte klubber og det er bare positive tilbakemeldinger.

BALLGUTTER OG BALLJENTER SESONGEN 2010

Følgende kamper er fremdeles ledige for ballgutter og balljenter. De må være minimum 14 år. Send en mail til meg på elin@vif.no så registrer vi ønskene og bekrefter løpende. Vi trenger 12 stk til hver kamp. Vi trenger navn på laget, kontaktperson med mail og mobil.

16. mai 2010: Vålerenga - Aalesund
18. juli 2010: Vålerenga - Kongsvinger
1. august 2010: Vålerenga - Start
23. august 2010: Vålerenga - Sandefjord
7. november 2010: Vålerenga - Tromsø

SPILLERUTVIKLER UT I KLUBB

Klaus Pettersen har nå startet besøkene ute i de enkelte klubber. Vi har fått veldig positive tilbakemeldinger på dette, og jeg ber dere ta kontakt for å booke han inn i din klubb. Send en mail til elin@vif.no eller ring på 95959548 så avtaler vi tidspunkt.

HAFSLUNDS MILJØFESTIVAL FOR BARN I FROGNERPARKEN 5 JUNI 2010

Hafslund har i flere år nå arrangert miljøfestival for barn. I år går dette arrangementet av stabelen lørdag 5. juni i Frognerparken. I den anledning trenger vi trivselsvakter. Hafslund ønsket at vi skulle rette henvendelsen til klubbene i Breddeprosjektet med spørsmål om 30 trivselsvakter. Dette vil bli honorert med kr. 120,- pr time og vakten er fra 11 – 19.30. Oppgavene blir å gå rundt på området og være behjelpelig, svare på spørsmål fra publikum, hjelpe evt bortkomne barn med å finne foreldrene sine samt hjelpe med rydding etter arrangementet er over. De frivillige må være fylt 18 år. Interesserte bes melde seg til elin@vif.no eller på telefon 95 95 95 48.

VÅLERENGA FOTBALL INVITERER TIL FOTBALLSKOLE OG SPORTSCAMP

Les mer om Sports Camp her

Les mer om fotballskolen her

BILLETTER TIL HJEMMEKAMPENE

Vi opplever at det er blitt positivt mottatt at man kan hente ut bill her på Valle i forkant av hver hjemmekamp. Vi har hatt en uheldig opplevelse med forsøk på svartebørssalg på Ullevaal men vil se det hele an litt fremover. Vi håper dere er obs på dette og tar ut det antall billetter dere har behov for.

Hver enkelt klubb kan kjøpe inntil 50 billetter samlet av de som er oppnevnt som billettansvarlig.. Disse kan hentes og betales samlet for hver klubb i Sjappa mandag 3 og tirsdag 4 mai mellom 10 – 18.

Er det spørsmål så ta kontakt med oss på elin@vif.no eller 95959548.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere