*Nettavisen* Nyheter.

Nylonstrømper på boks

Irriterende nylonstrømper som revner – et velkjent problem for jenter flest. Men kan et nytt produkt gjøre livet enklere?

23.02.06 20:40

Nylonstrømper har vært en fast følgesvenn for den kvinnelige delen av befolkningen siden 50-tallet. Men strømpene har sine svakheter, de revner fort.

Nylon på boks?
Nå har det imidlertid kommet en spray på markedet som utgir seg for å være nylonstrømper på boks. «Soft and silky to the touch», står det på boksen. Dette måtte selvsagt vi sjekke ut nærmere.

«TV2 hjelper deg» har fått tre jenter fra musikk-, dans- og dramalinjen på Foss videregående skole til å teste ut dette lovende produktet. Kan virkelig «Spray on instant nylons» fra Nyce Legs danke ut de tradisjonelle nylonstrømpene?

- Nei, vi holder oss til nylonstrømpene, var konklusjonen fra testerne.

- Brunkrem på boks

Klikk på bildet for å forstørre.

Testpanelet syntes ikke resultatet var så verst, så vi kan nok gi produsenten rett i påstanden om at sprayen føles «soft and silky». Men at resultatet både ser ut som og føles som ekte strømpebukser ville ikke testpanelet være med på.

- Det blir mer som brunkrem på boks enn en strømpebukse, responderte jentene.

Og når brunkremen smitter av, selv etter lang tid, føles det ikke så bra med Nyce Legs på leggene. Så det spørs om vi ikke må holde ut med nylonstrømpene enda litt lenger.

LES FLERE FORBRUKERSAKER PÅ WWW.TV2HJELPERDEG.NO

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.