Gå til sidens hovedinnhold

Nyskapende spill til PS3

«Eye of Judgement» er en nyskapning fra Sony og tar konseptet social gaming et nytt skritt videre.

LOS ANGELES (Spillmagasinet): Eye of Judgement er blant de mest spennende nye spillene til Playstation 3 som har blitt annonsert på E3-messen i Los Angeles.

Tittelen er basert på klassiske kortspill i magi- og eventyrsjangeren, og spilles originalt nok med ekte spillkort. De legges på et brett med 3x3 ruter, og den som tar over fem av rutene, vinner spillet.

Men det er en tvist naturligvis. Ved hjelp av EyeToy-teknologien overvåker et kamera hva som skjer på spillebrettet, og når du legger et kort på brettet animeres figuren på kortet i 3D.

Figurene kan sveve over brettet, og kampene mellom ulike figurer animeres som i et vanlig turbasert dataspill. For å angripe med figuren din, ”dytter” du den i retningen av fienden. Du kan til og med leke med figuren ved å ”ta” på den gjennom USB-kameraet.

Spillet er for en eller to spillere, og er beregnet på alle de millioner av mennesker som spillere fantasy-kortspill. Ved første øyekast virker det sannsynlig at Eye of Judgement vil appellere til barn og unge mennesker.

Forut for spillet velger du deg 30 kort som du bruker i en kortstokk. Du spiller ved å legge ett og ett kort på brettet, og den som tar over fem av ni ruter først, vinner spillet.

Det finnes to typer kort: Vesener og magi. Vesenene er i tillegg delt inn i elementene jord, tre, vann, ild og mekaniske vesener. Figurer i forskjellige elementer har ulike egenskaper, og skaper en viss taktikk i spillet.

Det er usikkert om det er det vanlige USB-kameraet som benyttes i EyeToy-spillene som vil blir brukt i Eye of Judgement, eller om utviklerne må lage et nytt og mer nøyaktig kamera.

Det planlegges også onlinekamper, men ingenting er klart på dette området ennå.

Spillet kommer i løpet av 2007.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget