RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
DUKKERT OG SELFIE: Tord Krogstad (rød shorts) og Magnus Næss Karlsen syntes det var varmt nok til å ta seg en dukkert på Huk i Oslo. Det ble også tid til en selfie for å dokumentere det hele.
DUKKERT OG SELFIE: Tord Krogstad (rød shorts) og Magnus Næss Karlsen syntes det var varmt nok til å ta seg en dukkert på Huk i Oslo. Det ble også tid til en selfie for å dokumentere det hele. Foto: Paul Weaver (Nettavisen)

Nyt sola og varmen mens du kan, nå blir det gråvær og regn

Sist oppdatert:
Etter mye godt vær, er det duket for et realt værskifte Østafjells.

OSLO (Nettavisen): Sør-Norge står foran et betydelig værskifte etter noen fine dager med sol og varme Østafjells. Lavtrykk og kjøligere vær er i anmarsj, ifølge meteorologen.

- Lavtrykk kommer og vil gi en helt annen værtype, mange steder vil ikke makstemperaturen gå over ti grader, forteller Elbjørg Moxnes ved Meteorologisk institutt til Nettavisen torsdag.

Hun venter også nedbør mange steder Østafjells fredag og økende nedbør lørdag.

Det blir altså en brå overgang etter en uke med tilløp til sommer noen steder. Mandag kulminerte det med temperaturer opp i 25 grader.

I Nord-Norge, hvor man ikke har vært velsignet med noen vårfornemmelser denne uka, kan det bli ganske bra vær fredag og lørdag. Denne uken har Nordland og Troms hatt spredt nedbør og lav snøgrense med sludd ned mot kysten.

BLIR KALDERE: Vårblomster på Bygdøy torsdag. Fredag ventes det skifte til kjøligere vær.

DIREKTE: Få de siste oppdateringene på Nettavisens værblogg

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere