RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Asle Bentzen, ibergen.no

Nyt været - i morgen er det slutt

Sist oppdatert:
Nyt solskinnet fredag - fra lørdag er det igjen grått og vått. - Kanskje det blir litt opphold innimellom i neste uke, er den pessimistiske beskjeden fra Storm.

- Helgeværet er ikke mye å skryte av. Helgen kommer to dager for sent denne gangen, sier meteorolog Martin Grønnevet i Storm Weather Center til iBergen.no.

Fortsat skinner solen fra skyfri himmel utenfor vinduene våre i Bergen. Men lørdag er det dessverre slutt på dette.

- I løpet av lørdag ser det ut til at skyer skal sige inn over oss. Det kan begynne å dryppe litt allerede lørdag kveld, og søndag kommer det i hvert fall nedbør, sier Grønnevet. Han legger til at nedbøren kan begynne som snø lørdag kveld, men at den i løpet av søndagen helt sikkert går over til regn.

- Men du skal ikke så langt inn i landet før nedbøren kommer som snø. Drar du til Kvamskogen, får du fortsatt vintertemperaturer. Så tåler du litt gråvær, vil det forsatt være muligheter for å bruke skiene, sier Storm-meteorologen.

Dårlig hele neste uke
- Hvordan blir været neste uke da?

- Det tror jeg ikke du vil vite, svarer Grønnevet.

- Det ser ut til at vi går inn i en litt mild periode nå. Starten av neste uke er av typen 5-6 plussgrader og jevnt over regn. I perioder kan det kanskje bli litt opphold innimellom, men ellers blir det jevnt regn, er det dystre varselet fra meteorologen.

Trøsten får være at det ikke er snakk om noen store nedbørsmengder, og at det blir forholdsvis mildt - mellom 5 og 7 grader.

Gråværet gjelder for hele neste uke. - Jeg tror du trygt kan legge solbrillene i skapet, sier Storm-meteorologen.

Her kan du sjekke varselet for ditt hjemsted

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere