RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt «Buzz!» på vei

Sist oppdatert:
«Buzz! Norgesmester» slippes den 6. mai - og du kan vinne en bil.

(Spill): Det nye «Buzz!»-spillet til Playstation 3 slippes i Norge den 6. mai, og Sony sparker i gang en internasjonal konkurranse for å promotere spillet.

«Buzz! Norgesmester» skal være et allround-spørrespill med spørsmål fra hele verden, om temaer som sport, film, musikk, mote og mat. Og har du en quizmester i magen kan du stikke av med en splitter ny MINI Couper Clubman.

- Fra 6. mai vil PS3-spillere fra hele Norge bli invitert til å spille «Buzz! Norgesmester» på nett, og kjempe for å representere fedrelandet i «Buzz! World Championships», skriver Sony i en pressemelding.

«PS3-spillere kan bli med i konkurransen ved å laste opp sine beste resultater i «Buzz! Norgesmester» til den nasjonale resultattavla] Konkurransen varer fra 6. mai til 6. juni. Hvis du er en av de 32 spillerne som har høyest poengsum blir du invitert til den norske finalen – der får du kjempe for muligheten til å representere Norge i det internasjonale «Buzz! World Championship!», heter det videre.

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere