RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt Command & Conquer

Electronic Arts kommer med et nytt spill i «Command & Conquer»-serien.

(Spillmagasinet): Den tredje Tiberium-krigen er i emning. EA offentliggjorde torsdag «Command & Conquer 3 Tiberium Wars».

Ifølge EAs pressemelding vil spillet gå tilbake til røttene i Tiberiumuniverset og lover «mer av den intense spillopplevelsen Command & Conquer er kjent for og en gripende historie som går nye veier innen historiefortelling i RTS-spill».

Handlingen er lagt til 2047 og den utenjordiske substansen Tiberium har infisert jorden - og naturligvis er det planetens skjøre fremtid som nok en gang står på spill.

- «Command & Conquer 3 Tiberium Wars» kombinerer en intens spillopplevelse med nye måter å fortelle historier på i RTS-spill. Vi skaper en ny generasjon «Command & Conquer»-spill som forholder seg til den originale serien, men som er oppdatert med revolusjonerende grafikk, ytterligere strategisk dybde og funksjoner som kommer til å drive sjangeren videre fremover. Det er skikkelig moro å jobbe med dette fantastiske spillet, sier Mike Verdu, Executive Producer hos EALA, ifølge pressemelding.

Selv med alle superlativene i uttalelsen skrelt bort, er dette likevel store nyheter for strategispillerne der ute. Det er tre år siden vi sist så et nytt «C&C»-spill, bortsett fra samlepakken «The First Decade».

Spillet slippes til PC en gang i 2007.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere