RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt design for Bokklubben

Sist oppdatert:
Designbyrået Tank har laget et nytt design for Bokklubben Nye Bøker. Medlemsbladet blir helt annerledes enn det Bruno Oldani lagde.

Bokklubben Nye Bøker fornyer seg med nytt medlemsblad, ny logo og nytt designprogram, laget av designbyrået Tank.

Dette blir særlig tydelig i medlemsbladet som har fått et helt nytt uttrykk. Bokklubben Nye Bøker har siden 70-tallet hatt et karakteristisk design utført av Bruno Oldani, og bladet har vært relativt uforandret siden 1991.

- Vårt ønske for det nye bladet har vært å gi det et sterkere magasinpreg, med et moderne og lyst uttrykk. Hovedboken er fremdeles det viktigste i bladet, men det inneholder også stoff som ikke er direkte myntet på salg. Vi vil på denne måten gi medlemskapet en merverdi gjennom bladet, sier redaktør i Bokklubben Nye Bøker, Tuva Ørbeck Sørheim i en pressemelding.

Blant annet vil profilerte skribenter bidra med en spalte i hvert nummer, første mann ut er Are Kalvø.

Bokklubben Nye Bøker har også fått ny logo.

- Vi ønsker med dette å synliggjøre klubbnavnet i større grad enn tidligere. Blant annet endres navnet på medlemsbladet fra Bokspeilet til Nye Bøker – der logoen fungerer som bladhode, sier Sørheim.

Omleggingen av designet representerer ingen omlegging av bokprofilen. Den blir som tidligere. Tank Design er et designbyrå med åtte medarbeidere. De har kontorer i Oslo og i Tromsø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere