RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt DNO-styre i det blå

Sist oppdatert:
Det kan se ut til at det sittende styret i DNO ikke har noen planer om å gå av ved den ekstraordinære generalforsamlingen i september
Det kom frem under dagens presentasjon av tallene for andre kvartal i morges.

På spørsmål fra salen om det nå er en valgkomité i arbeid i forbindelse med den kommende ekstraordinære generalforsamlingen i oljeselskapet, svarte adm. direktør og styremedlem Helge Eide benektende.

- Det er ingen valgkomité i arbeid, sa han.

Styrevalget var et av de mest betente punktene på den opphetede generalforsalingen i juni, hvor blant annet et benkeforsalg fra Skagen-fondene på et nytt styremedlem ble nedstemt av sfæren rundt styreformann og storaksjonær Berge Gerdt Larsen.

Det sittende styret gikk imidlertid med på at det skulle holdes nytt styrevalg på den ekstraordinære generalforsamlingen, som nå er berammet til september.

Følgende ble vedtatt på den ordinære generalforamlingen:

'Det innkalles til generalforsamling i august for valg av styre og beslutning om utdeling av utbytte etter styrets nærmere vurdering'.

Mer om generalforsamlingen her: DNO-aksjonærene kneblet Gerdt Larsen

Styret består i dag av foruten Eide og Gerdt Larsen, av Anders Farestveit og Farouk Al-Kasim, som begge er ansett som nære medarbeidere av Gerdt Larsen.

Valg av nye styremedlemmer ble avist av Gerdt Larsen på generalforsamling på grunn av den viktige refinansieringsprosessen selskapet er inne i.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere