*Nettavisen* Nyheter.

Nytt dødsdrama for fruene

Foto: (TV2)

Ny sesong - nytt drama. (Ikke les videre hvis ikke du vil vite hva som skjer!)

20.11.09 19:29

(SIDE2): Det skal ifølge nye rykter være en av de sentrale personene som dør i den sjette sesongen av «Frustrerte Fruer».

Men hvem det blir ifølge Splash News ennå ikke kjent...

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Flystyrt
Et fly styrter inn i Wisteria Lane under et juleselskap og under den dramatiske ulykken mister hele tre av gatens beboere livet.

Om det blir hovedrolleinnehaverne og de frustrerte fruene selv Teri Hatcher, Eva Longoria Parker, Felicity Huffman eller Marcia Cross er ikke klart, men ifølge seriens skaper Marc Cherry er det en av rollefigurene som har vært med siden starten i 2004 som mister livet i katastrofen.

- Fansen kommer til å sørge over dette, men det var et godt tidspunkt å ende denne personens historie, sier Cherry ifølge Splash News.

Ifølge ham skal den sentrale personen ha tatt nyhetene om å få fyken fra serien med stil og hadde takket for sine fem år i serien.

To år til
Det er i sesong seks at disse tre forsvinner fra den populære serien. I forrige sesong var det Edie Britt (Nicollette Sheridan) som ble drept av sin ektemann.

Sesong seks vises nå på amerianske TV-skjermer, og Cherry skal skrevet kontrakt med TV-kanalen ABC om å lage tre sesonger til av serien - og at den vil vises fram til 2013.

«Frustrerte Fruer» vises igjen på TV 2 over nyttår.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.