*Nettavisen* Nyheter.

Nytt Enga-magasin på VIF TV

VALLHALL (vif.no): Vålerenga lanserer i dag et nytt VIF-magasin på VIF TV. Arild Rønsen er programleder for nysatsingen. Gjester i første program er blant annet Jarl André Storbæk og Jan-Erik Aalbu.

14.04.07 23:28

Fredag foran hver hjemmekamp vil det nye VIF-magasinet være tilgjengelig på nett og som video-podcast. Magasinet sendes fra VIF TVs studio med gjester og innslag og er en del av Vålerengas media- og innholdssatsing.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Witters)

Skal slå Stabæk
Jarl André Storbæk blir intervjuet etter årets første trening på eget gress. Backen har i vinter spilt seg rett inn i Hareides landslagsellever og er offensiv foran hjemmemøtet med Stabæk.

- Vi har prata om kampen i garderoben og bestemt oss for å slå Stabæk. Jeg mener vi har en god mulighet til å klare det, forteller han i magasin-premieren.

Også sportsdirektør Jan-Erik Aalbu er på plass i studio. Han forteller blant annet om tiden sin i Stabæk.

- Jeg angrer ikke på at jeg var i Stabæk, men jeg angrer på tidspunktet. Uansett har jeg alltid hatt jeg hjertet i Vålerenga.

Aalbu får selskap av en tidligere elev i dagens sending. Verdensmester i kombinert Kristian Hammer snakker om Aalbu som leder og forteller i historier fra gamledager.

Aabrekk vil ha publikumshjelp
Den fotballtekniske biten tar Harald Aabrekk seg av. Vålerenga-treneren håper å dra nytte av trøkket fra Engas tolvte mann på søndag mot et lag som ligger lavt og satser på kontringer.

Sesongens første program ligger ute på VIF TV nå og kan også lastes ned som video-podcast om du foretrekker det.

Etter hver hjemmekamp vil VIF TV produsere et live-magasin som sendes direkte på aftenposten.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.