RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt flykaos i dag?

Sist oppdatert:
I dag starter vinterferien, og SAS Braathens sliter med mannskapsmangel. Dermed kan det bli mye venting for de reisende.
- Mandag er rundt 20 avganger innstilt på grunn av mannskapsmangel, sier seniorrådgiver Knut Løvstuhagen i SAS Braathens til VG Nett.

De fleste instilte avgangene er innenriksfly, men også avgangene til Amsterdam og Brüssel er kansellert mandag. I går måtte SAS Braathens innstille 14 avganger, deriblant en rekke innenriksflyginger, samt kveldsruten fra Oslo til Düsseldorf. Flere fly var også forsinket.

- Forklaringen er at vi sliter med å få tak i besetning. Det gjelder både piloter og kabinpersonale, sier Løvstuhagen.

Han forteller at en rekke besetningsmedlemmer har fått influensa nå i starten på vinterferien. Samtidig er mange på ferie, noe som gjør det ekstra vanskelig å fylle opp tomrommene. Løvstuhagen kan heller ikke love at trafikken vil gå som normalt resten av vinterferieuken.

- Vi tør ikke spå hva som skjer utover uken. Vi prøver å få inn flere besetninger, sier Løvstuhagen. De reisende bes møte som normalt til flyavgangene, skriver VGs nettutgave.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere