RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt for annonsørene

(Reiser & ferie)
Sist oppdatert:
Vi har flere nyansettelser i Reiser & ferie og jobber med unik messekatolog til Reiselivsmessen Oslo 2012, Telenor Arena.

Anne Kari Gylder Balke er nylig ansatt som salgssjef i Travel Media AS. Hun skal bygge opp en salgsavdeling for Reiser & ferie, samt innhente og utvikle nye konsepter i Travel Media AS.
Anne Kari har lang erfaring fra forlagsbransjen, og har de siste 15 årene jobbet som hhv markedssjef og salgssjef i Hjemmet Mortensen, Bonnier og Aller Media.

Reiser & ferie har også inngått et samarbeid med K2 Marketing som arrangerer Reiselivsmessen 2012 på Telenor Arena i Oslo, Tønsberg og Stavanger. Vi skal lage messekatalogene og kan røpe at dette blir noe utenom det vanlige.
I den anledning har vi ansatt Kirsti Vikan Kjøsnes som hovedansvarlig for salg på messekatalogene. Kirsti har lang erfaring i mediebransjen og har jobbet i Hjemmet Mortensen som Key Account Manger og i Aller Media som salgssjef.

Vil du annonsere i Reiser & ferie?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere