Gå til sidens hovedinnhold

Nytt «Halo» avslørt

Du kan prøve «Halo: Reach» allerede i september, annonserer Microsoft.

Under pressekonferansen på spillmessen E3 i Los Angeles annonserte Bungie mandag kveld at et splitter nytt «Halo» er på vei, «Halo Reach».

SJEKK OGSÅ:Microsofts pressekonferanse minutt for minutt

Bungie viser en trailer hvor vi får se en planet ute i rommet. En stemme sier over radioen «There's no mistake, it's them» før en rekke eksplosjoner synes på overflaten av planeten. Bungie sier at «Halo: Reach» faller i 2010 («Falls 2010»), som kan bety at spillet kommer høsten 2010. «Fall» på engelsk betyr «høst».

Se traileren her.

Spillerne vil imidlertid kunne teste spillet før den tid. Microsoft annonserer samtidig at «Halo 3: ODST» slippes 22. september og alle som kjøper spillet blir invitert til å betateste spillet.

«ODST» kommer dessuten med en ny co-op-mode som kalles «Fire Fight». Spillet blir vist frem i aksjon og grafikken ser veldig lik ut som den i «Halo 3» om enn noe mørkere.

Spillet ser ut til å inneholde mer utforsking og historien fortelles gjennom flashback-sekvenser. Du finner gjenstander og spiller så som ODST-soldatene som mistet dem. Det endelige målet er å løse mysteriene i byen New Mombasa.

Historien i spillet begynner noen uker før «Halo 3» og du styrer en fersk soldat som kommer bort fra laget sitt. «ODST» står for Orbital Drop Ship Trooper og den nye soldattypen har tilgang på et nytt visir som gir informasjon om omgivelsene rundt deg og tips til hva som er viktig. Du får også tilgang til to nye lyddempede våpen.

Kommentarer til denne saken