*Nettavisen* Nyheter.

Nytt håp for Idol-jentene

Gabrielle Leithaug og Christine Valencia Foto: Idol

Mye tyder på at det i år, som alle andre år, blir gitt nye sjanser for utslåtte Idol-deltakere å gå til finalen. Det kan bety et TV-gjensyn med både Gabrielle og Christine.

16.02.06 06:23

Bergensavisen har sjekket med Ticketmaster hvilke billetter som selges til årets Idol, og funnet flere tegn på at det vil komme en overraskelses-semifinale neste fredag.

I utgangspunktet gjenstår bare tre semifinaler, i kveld, fredag og neste onsdag. Men det selges billetter til Idol også neste fredag, 24. februar. Og oppmøtetiden for publikum er den samme som for de andre semifinale-showene, og ikke klokken 19.30, som er oppmøtetiden for finale-showene. Dermed ser det ut til at neste fredags show er en semifinale.

Dessuten mangler man to finalister, etter at de ordinære semifinalene er over. Da står man igjen med ti finalister, mens det er elleve finaleshow. Dette kan tenne håpet hos de to utslåtte bergenserne Gabrielle Leithaug og Christine Valencia, som har en mulighet til å få et såkalt «wild-card» av dommerne. Men Christine har lite håp.

- Jeg tror dommerne skal hente inn sine favoritter, og jeg tror ikke det er meg. Men det kan godt hende det blir noen fra min semifinalegruppe, for nivået der var utrolig høyt, sier hun til BA.

I Idol holder man kortene tett til brystet og presseansvarlig Bjarne Laastad ønsker ikke å kommentere BA's billett-opplysninger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.