(Spillmagasinet): De siste dagene i juni hadde spillpressen sin fulle oppmerksomhet rettet mot spillutvikleren Blizzard, «World of Warcraft», «Starcraft 2» og ikke minst det nyannonserte «Diablo 3».

MER FRA SPILLMAGASINET.NO:

- «Diablo 3» er avslørt!
- Bli med på spillmesse
- 19 minutter gameplay

Et fjerde team

Men likevel er det ett spill som har gått under radaren til de fleste. Blizzard bekrefter i et videointervju med den tyske nettsiden Online Welten at et fjerde, uannonsert, nestegenerasjons MMO er under utvikling.

Et MMO-spill er et Massive Multiplayer Online-spill - slik som for eksempel «World of Warcraft».

- Det er ett ukjent prosjekt igjen, vi har enda et utviklerteam, sier blizzardsjef Rob Pardo i intervjuet.

Søker utviklere

Helt ukjent er prosjektet likevel ikke. Med ikonet «Top Secret» søker selskapet etter utviklere og designere for et nestegenerasjons MMO på nettsidene side.

Blizzard avkreftet raskt at det dreide seg om «World of Warcraft», og Pardo avkrefter at jobbene er for det nylig annonserte «Diablo 3».

Hva er det da?

Blizzard har ikke lagd noe nytt siden de lanserte «Starcraft» i 1998 og en del hevder derfor at det fjerde spillet er noe vi ennå ikke har hørt om.

Selskapet har hintet i et tidligere intervju med Gamasutra at de veldig gjerne vil skape en ny serie.

Mange setter imidlertid pengene sine på at det nye spillet er en MMO-versjon av «Starcraft». Spillet har tre forskjellige fraksjoner og virker som et godt valg for en nytt onlinespill.

Blizzard er ikke kjent for å slippe nyheter eller spill før de helt klare for det, så det blir nok en stund før vi får vite hva det fjerde spillet virkelig er.

Les flere spillsaker på våre spillsider.