RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt innbruddsforsøk mot gullsmed i Bodø

Bodø (NTB): Politiet i Bodø forsøker å spore opp fire personer som brøt seg inn på kjøpesenteret City Nord, men mislyktes i forsøket på å ta seg inn i en gullsmedforretning.

De fire personene ankom City Nord i bil og var ikledd kamuflasjeklær og mørke finlandshetter da de klokka 4.15 forsøkte å komme seg inn i gullsmedforretningen Presis Ur og Gull.

- De har brutt opp dørene til den gamle hovedinngangen til kjøpesenteret ved å knuse glasset i dørene, og så forsøkt å komme seg inn i ur- og gullsmedbutikken som ligger i andre etasje. De klarte ikke å komme seg inn i selve butikken på grunn av sikkerhetsutstyret der og forsvant fra stedet etter kun to-tre minutter, opplyser politiadvokat Margrete Torseter i Salten politidistrikt.

Ifølge politiadvokaten er dette tredje innbruddsforsøk mot samme butikk siden 2009. I mars og september 2009 tok gjerningsmennene seg gjennom taket på kjøpesenteret, men siden den gang har butikken flyttet til en annen del av kjøpesenteret. Saken fra mars 2009 er ikke oppklart, men i saken fra september 2009 er to polakker domfelt.

- Politiet jobber med bilsporet og har foreløpig ikke noen nærmere opplysninger å gå ut med om det. Etterforskningen av saken prioriteres høyt fra politiets side, sier Torseter.

Hun ber folk som kan ha opplysninger de mener kan ha betydning for saken, om å kontakte politiet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere