RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt innhold til World of Warcraft?

Sist oppdatert:
Tyske sensurmyndigheter kan ha avslørt den neste utvidelsen av «World of Warcraft».

(Spillmagasinet): Nettrollespillet «World of Warcraft» er med god margin verdens største i sitt slag. Nylig kunngjorde utvikleren Blizzard at spillet har passert ni millioner abonnenter.

Den kommende spillmessen i Leipzig i slutten av august ser også ut til å vokse seg større en noen sinne, og Blizzard kommer muligens med årets store nyhet for «WoW»-fans nettopp her.

De tyske sensurmyndighetene Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle (USK) kan ha sluppet katten ut av sekken for spillgiganten ved å avsløre både en ny utvidelse av «Warcraft» og når vi kan forvente å se den, skriver Gamespot.com.

Tittelen «World of Warcraft: Wrath of the Lich King» etterfulgt av beskrivelsen «GC-demo» dukket opp på hjemmesiden for USK onsdag.

«GC» er den vanlige forkortelsen for spillmessen i Tyskland, og står enkelt og greit for «Games Convention».

Dermed kan det se ut som om Blizzard kommer til å vise frem nytt innhold til sitt hjertebarn i slutten av august.

Spillmagasinet kontaktet Vivendi Universal Games, som håndterer Blizzards produkter i Norge, men VUG kunne ikke bekrefte informasjonen. Heller ikke Gamespot lykkes med å få Blizzard i tale.

- Vi har ennå ikke annonsert noen detaljer angående fremtidige utvidelser av «World of Warcraft», sier utvikleren til nettsiden.

Spillmagasinet kommer med mer informasjon så snart den foreligger.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere