RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Christine Røsnes Bussoli (Hvitstil.com)

Nytt kjøkken med litt maling

Sist oppdatert:
Side2s interiørblogger viser deg hvor enkelt det kan gjøres.

(SIDE2): Christine Røsnes Bussoli er Side2s interiørblogger og en guru på oppussing og dekorering av hjem. Hun har selv nylig kjøpt og flyttet inn i nytt hus i Nord-Norge og er i full gang med oppussingen. Alt blir selvsagt dokumentert på bloggen Hvitstil.com.

Siste fra Side2: Sjekk forsiden nå!

Christine er flink til å gi nytt liv til både rom og møbler, og selv om hun synes kjøkkenet i sitt nyinnkjøpte hus var mørkt og trist fant hun andre løsninger enn utskiftning. Det er nemlig mye man kan gjøre med spraymaling, noen nye fliser og små detaljer. Slik slår du to fluer i et smekk – du får nytt kjøkken og sparer masse penger.

Bli inspirert på Hvitstil. com:
Bitt av sybasillen
Celines hus
Mors gamle gardiner

Bildene og teksten under er fra Hvitstil.com og er skrevet av Christine Røsnes Bussoli:

Kjøkkenet var i utgangspunktet brunt. Vi hadde lyst på nye dører, men det ble ganske dyrt, så vi tenkte vi skulle teste ut spraymaling. Dørene leverte vi til Kjøkkenfornyeren og han sprayet med en spesiell maling som er lik den kjøkkenprodusentene bruker.

Spisebordet står nå halvveis inn i kjøkkenet, men det er mulig vi flytter litt på det etter hvert. Først må vi bo oss litt til å se hva som er praktisk for oss.

Under vifta og på kanten var det mørke svarte matte fliser. Jeg syntes de gjorde kjøkkenhjørnene veldig mørk, så vi byttet dem ut med noen fasett slipte blanke fliser. Samme som dem vi har fliset peisen i stua med. Kjøkkenbenken i stein har vi beholdt.

Samme flisene er lagt bak vasken. Knottene er de samme som var før.

Se flere bilder fra kjøkkenet her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere