*Nettavisen* Nyheter.

Nytt knivran i Porsgrunn

Porsgrunn (NTB): Politiet har ennå ikke pågrepet mannen som søndag morgen ranet en bensinstasjon i Porsgrunn. Mannen var bevæpnet med en mellom 30 og 40 centimeter lang kniv.

04.11.12 14:12

Politiet fikk beskjed om ranet av bensinstasjonen i Jernbanegata klokken 8.45 søndag morgen. Raneren skal ha fått med seg et mindre pengebeløp.

- Vi ber om tips fra dem som kan ha sett mannen, og fra kunder som har vært på stasjonen mellom 8.30 og 8.45, sier operasjonsleder Vidar Aaltvedt i Telemark politidistrikt. Politiet vil gjerne ha kontakt med en kunde som var på Shell-stasjonen like før raneren kom inn, en mann i 20-30 årene, han kom inn rundt kl. 8.30. Mannen handlet en hamburger og bar på en Rimi-pose og en skulderveske, ifølge politiet.

Raneren er rundt 172 centimeter høy og hadde på seg en grønn allværsjakke, mørk joggebukse med lyse striper i siden og svarte hansker. Han hadde et lys brunt rutet skjerf av typen burbery foran ansiktet. En hette skjulte håret.

En 20 år gammel mann var på jobb da raneren kom.

- Han blir nå tatt vare på av daglig leder på bensinstasjonen. Han er nå avhørt om hendelsen, opplyser Aaltvedt. Den ansatte ble ikke fysisk skadd under ranet. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.