*Nettavisen* Nyheter.

Nytt kommunikasjonsbyrå på trappene

Foto: (SAS)

Claus Sonberg og Hans Olav Otterlei, begge eks Burson-Marsteller i Norge, starter eget kommunikasjonsbyrå.

13.09.10 08:40

Zynk as, som selskapet vil hete,skal fokusere på kommunikasjonsrådgivning innen de områder som står virksomhetens ledelse nærmest. I tillegg vil en eller to partnere tiltre byrået i løpet av noen måneder, skriver de i en melding.

- Zynk skal bistå ledere og deres organisasjoner med kommunikasjon i endringsprosesser, implementering av strategi eller situasjoner der ekstern kommunikasjon er kritisk for å oppnå forretningsmessige mål. Det er mange kommunikasjonsoppgaver i en organisasjon, men vårt fokus er kommunikasjon som må eies av ledelsen og som er kritisk for gjennomføringen av virksomhetens strategi, sier Claus Sonberg, partner og daglig leder i Zynk as.

Sonberg sin første sjef i Burson-Marsteller, Hans Olav Otterlei er med som partner i etableringen av Zynk AS.

Les mer om Claus Sonberg

- I mine 20 år som konsulent har jeg erfart at mange gode strategier og ideer ikke ble gjennomført fullt ut fordi de ikke ble godt nok kommunisert internt - spesielt i mellomledernivået – og at det derfor ikke ble kraft nok i prosessen, sier Otterlei.

Zynk AS vil rette sine tjenester inn på områdene lederkommunikasjon, krisekommunikasjon, posisjonering om omdømme.

Zynk samarbeider med Netsurvey i Stockholm om måling av kommunikasjon og med Brandlab Oslo om merkevarebygging og design.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.