Gå til sidens hovedinnhold

Nytt Lewinsky-lydbånd lekket

«Jeg kan ta av meg klærne og begynne...»

Monica Lewinsky ble et av verdens mest kjente fjes da hun stod frem som elskerinnen til president Bill Clinton. Det er svært få ting som ikke er skrevet om skandalen som nesten kostet Clinton både ekteskapet og presidentskapet.

Nå hevder imidlertid den amerikanske tabloidavisen National Enquirer at de har fått tilgang til et lydbåndopptak som ingen i offentligheten har hørt tidligere, der hun prøver å lokke med seg presidenten på en kjapp hyrdestund i Det Hvite Hus.

Lydbåndet er foreløpig ikke offentliggjort.

Måtte lyve til sekretæren
Det 3 minutter og 47 sekunder lange opptaket ble spilt inn av Lewinsky selv i november 1997, flere måneder etter at forholdet til Clinton hadde gått fra å være profesjonelt til noe helt annet og svært upassende.

Lewinsky, som jobbet for Pentagon på dette tidspunktet, adresserte det til «kjekken» ifølge Radar Online og går rett på sak med å prøve å overtale den mektige elskeren til en møte. Første steg i Lewinskys plan, var at Clinton måtte lyve til sekretæren sin, Betty Currie.

«Det første som må skje er at du må planlegge med Betty at du skal gå fra kontoret klokken 7-halv 8» sier hun ifølge New York Daily News, som siterer tabloiden.

Holdt på hemmeligheten i 15 år
Det var en kjent sak at det fantes et slikt lydbåndopptak da saken ble rullet opp av medier og kommisjoner på 90-tallet, men fram til i dag trodde man at det hadde blitt ødelagt.

En vaskehjelp, ansatt av kretsen rundt Lewinsky, skal ha laget en kopi før det ble ødelagt, og holdt på hemmeligheten i over 15 år.

«Deretter sniker du deg ut samtidig som jeg sniker meg over til deg og vi kan ha en hyggelig liten stund i et kvarter, en halvtime eller hva du vil. Jeg kan ta av meg klærne og begynne...»

Nøkkelen var å få til et besøk uten at det ble loggført noe sted.

«På denne måten blir ikke jeg noe problem at jeg...at det registreres at jeg er sammen med deg og vi kan tilbringe litt tid sammen» sier hun angivelig i lydbåndet.

Videre foreslår elskerinnen en helt vanlig date med verdens mektigste mann.

«Kanskje vi kan se en film sammen og bare spise noe...jeg vet ikke, hurtigmat eller noe.»

«Du kan ikke avvise meg»
I lydbåndopptaket gir hun klart uttrykk for at hun ikke godtar et nei.

«Du kan ikke avvise meg, for jeg er for søt og nydelig og snart kommer jeg ikke til å ha anledning til å stikke innom lenger»

Lewinsky spilte av båndet for Linda Tripp, kollegaen og venninnen som først lekket informasjon om Clintons utroskap, før hun leverte det til presidenten.

Dessverre for Bill, og nå også kona Hillary, som er favoritt til å bli demokratenes kandidat i 2016, så fantes det altså flere eksemplarer av lydbåndet.

12 millioner dollar for Clinton-bok?
Lewinsky kommer aldri til å bli kvitt stempelet som elskerinnen til presidenten. Etter skandalen slet hun med å få jobb og omsider flyttet hun til London for å slippe unna den verste oppmerksomheten.

Der har hun ligget lavt mens hun studerte ved London School of Economics og tok en mastergrad i sosiopsykologi.

Ifølge New York Post har hun fått tilbud om 12 millioner dollar for å komme tilbake i rampelyset og skrive en avslørende bok om sine år som presidentens elskerinne

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken