RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt medlem i NIR

Sist oppdatert:
Norske Informasjonsrådgivere fyller på.

Sermo Consulting har nå kommet inn i varmen til NIR. Det nystartede kommunikasjonsbyrået mener medlemskapet er naturlig.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

- NIR er den naturlige organisasjonen for oss å knytte oss til, og vi synes arbeidet som har blitt gjort de siste årene, spesielt i forhold til etikk og avmystifisering av bransjen gjennom blant annet Gullkorn, er viktig, sier Marius Eriksen, daglig leder i Sermo Consulting i en pressemelding fra bransjeorganisasjonen.

Han mener at byrået hans også kan tilføre bransjen mye.

- Gjennom vår tilnærming til faget, mener vi samtidig at vi vil kunne tilføre en ny dimensjon eller retning som representerer fremtiden innen kommunikasjon, nærmere sagt den sosiale og digitale kompetansen.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

Sermo Consulting hevder på kort tid å ha opparbeidet seg en solid posisjon i den kommunikasjonsfaglige debatten og i markedet.

- Jeg er glad for at de valgte NIR som sin bransjeorganisasjon. Vi har ambisjoner for vår rolle i den videre faglige utviklingen og tror Sermo blir en viktig medpiller i den sammenhengen, sier Hauk Lund, styreleder i NIR.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Få de viktigste nyhetene rett på mobilen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere