RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt mesterskap til futsaldamene

Sist oppdatert:
Vålerengas futsaldamer ble lørdag seriemestere etter å ha smadret motstanderne i de tre siste kampene i Futsalserien i Bjørnholthallen.

Tekst og foto: Jarle Teigøy

Det var stor spenning før siste kamp. Ullern ledet serien, men Vålerenga ville gå forbi med seier mot OSI i siste match. OSI, som slo oss tidligere i år, kunne på sin side kapre bronseplassen med seier over oss. Vålerenga tok tidlig ledelsen, men bare minutter senere sto det 1-1. Så tok våre jenter mer over og ledet 3-1 ved pause. I andre omgang ble det enveiskjøring og damene kunne tilslutt gå av banen med hele 8-1. Tidligere på dagen hadde jentene vunnet suverent over Sorgenfri 7-2 og Grüner 14-0.

Ida Kristoffersen (25) ble nok engang sesongens toppscorer for VIF. Hun har spilt for Vålerenga i 11 år.

– Vi er en gjeng tidligere Vålerengaspillere som har lagt opp, men som gjerne ville spille fotball videre, og da ble det greit med futsal. Det er morsomt å vinne og pokalene renner jo inn. Vi vant også Beitostølencupen og Kurlandcupen i år, forteller Ida, som fortsatt er med på rekruttlaget i fotballen.

Våre jenter har dermed vunnet alle tre seriemesterskap som hittil er arrangert i futsal. I fjor ble det ikke arrangert dameserie, men i år har Vålerenga ved promotor Tine Grødahl, som også er spiller, tatt over ansvaret for å arrangere Futsal i vår region. Det spilles ikke landsdekkende futsal for jenter og Oslo var eneste fotballkrets som arrangerte damefutsal denne sesongen.

Hvordan oppsummerer du årets sesong Tine?

- Det begynte som tidligere år, vi hadde mange seire på rad, men så gikk vi på en kjempesmell mot Ullern. Da manglet vi en del av våre faste spillere, så vi måtte leie inn tre nye. Da satt ikke spillet helt. Så tapte vi mot OSI. Dette laget lå veldig defensivt og fikk det første målet. Det var vi ikke vant til og dermed gikk vi på et helt fortjent tap. Det har derfor vært litt jevnere i år enn tidligere sesonger.

Oppsummert ble Vålerenga mester etter sine 16 kamper ved å vinne 14, 0 uavgjorte og 2 tap. 42 poeng. Suverene 99-21 i målforskjell ble avgjørende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere