*Nettavisen* Nyheter.

Nytt «Modern Warfare» avslørt

Slippes sammen med «James Bond», «Guitar Hero» og «Tony Hawk» i 2009.

04.12.08 12:26

(Spillmagasinet): Onsdag holdt spillgiganten Activision konferanse i New York hvor de annonserte en hel rekke nye spill planlagt for 2009, skriver Gamespot.com.

På toppen av lista finner vi oppfølgeren til «Call of Duty 4: Modern Warfare», foreløpig kalt «Call of Duty: Modern Warfare 2». Nyheten er kanskje ikke veldig overraskende med tanke på at utviklerne i Infintiy Ward og Treyarch lager annerhvert spill for å kunne slippe et spill hvert år. Treyarch står bak det ferske «Call of Duty: World at War», mens Infintiy Ward altså har jobbet med oppfølgeren til «Modern Warfare».

Activision skal også ha brekftet det nye «Tony Hawk's Adrenaline» - som ifølge ryktene vil la spillere kontrollere skateren med et digitalt skateboard.

- Du kommer ikke til å spille «Tony Hawk» med en kontroller i hendene, skal Activision ha forklart under konferansen, skriver nettsiden.

Activision kjøpte «Project Gotham Racing»-utvikleren Bizarre Creations i 2007 og endelig ser det ut til at vi får se fruktene av det nye samarbeidet. Bizarre Creations jobber etter sigende med to bilspill, et «Mario Kart møter Forza» samt et spill satt i James Bonds verden.

Les flere spillsaker på Spill.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag