*Nettavisen* Nyheter.

Nytt «Need for Speed: Hot Pursuit»

Et av tidenes beste «Need for Speed»-spill gjenfødes i november.

15.06.10 15:42

Dette er en gladnyhet for alle som elsket «Need for Speed III: Hot Pursuit». Electronic Arts utvikler nå et nytt spill i serien, direkte inspirert av originalen fra 1998. Og de har til hensikt å beholde kjernen i det som gjorde originalspillet til en klassiker.

Sosial politi-og-røver-jakt

Det nye spillet får navnet «Need for Speed: Hot Pursuit», og det er Burnout-skaperne i Criterion Games som står bak utviklingen.

Dermed er alt duket for nye intense politi-og-røver-jakter, på nett og lokalt. Vi loves ekstremt raske og eksotiske biler fra produsenter som Lamborghini og Pagani, og kappkjøringen foregår på åpne landeveier, i ørkenen, skogen og på fjellet, akkurat slik vi husker det fra de første spillene i serien.

En ny, dynamisk sosial tjeneste kalt Need for Speed Autolog skal gjøre det enkelt for spillere å sammenligne statistikk og prestasjoner, dele bilder og utfordre hverandre. Utfordringene baseres på hva vennene dine gjør, og man kan enkelt koble seg til hverandres spill.

Mer fra Gamer.no:

Omfattende kampanje

Spillet får en omfattende enspillerdel, som kobles sømløst med flerspillerkonseptet. Du får belønning uansett hvor du spiller, øker i erfaringsnivå og kan låse opp nye biler, våpen og utstyr for både politi og røvere.

3393

- Vi i Criterion har spilt «Need for Speed» siden serien ble introdusert på 3DO. Vi er beæret og begeistret over muligheten til å gjenskape franchisen for dagens koblede publikum. Vårt mål har vært å lage politi-mot-røvere-løp som er så morsomme, raske og underholdende at det vekker til live adrenalin og intensiteten blant dine venner, forteller Craig Sullivan, kreativ sjef hos Criteron.

«Need for Speed: Hot Pursuit» kommer i salg 18. november i Norge, for Xbox 360, PlayStation 3, PC og Wii.

Se debuttraileren til «Need for Speed: Hot Pursuit»

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.