RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt oljeselskap sikter mot børs

Sist oppdatert:
Bølgen av nye oljerelaterte selskaper til Oslo Børs ser ut til å holde seg. Ener Petroleum er den ferskeste kandidaten med børsambisjoner etter å ha fått på plass den første emisjonen
Ener Petroleum har med hjelp av meglerhuset Fondsfinans fått fulltegnet en emisjon på 100 millioner kroner. Emisjonen ble ifølge Fondsfinans overtegnet.

Aksjene ble lagt ut på 100 kroner, og verdsetter selskapet til 110 millioner kroner etter emisjonen. Emisjonen ble rettet mot profesjonelle investorer i Norge og utlandet, hvorav i overkant av 70 prosent av samlet tegningsbeløp var fra norske finansielle investorer.

- Selskapet vil så snart som mulig ta initiativ for å liste aksjen på OTC markedet i Oslo, og intensjonen er at selskapet på et senere tidspunkt vil søke listing på Oslo Børs, heter det i en pressemelding.

Ener Petroleum ASA er et nystartet oljeselskap, som har som målsetting å utnytte kompetanse og teknologi for å øke produksjons- og reservepotensialet i modne områder av norsk kontinentalsokkel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere