RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lise Åserud/SCANPIX

«Nytt på Nytt» frikjennes

Sist oppdatert:
Flertallet i Kringkastingsrådet mener harselasen med Anne-Kat. Hærlands fyllekjøring i midten av november i «Nytt på Nytt» må kunne tolereres.

Kringkastingsrådet var ikke enstemmige, men flertallet mente at den fleipingen som skjedde med Anne-Kat. Hærlands fyllekjøring i programmet 14. november ikke går over streken, skriver Kampanje.

Rådsleder Kjellbjørg Lunde var blant dem som var redd for at fleipingen med fyllekjøringen var med på å legitimere fyllekjøring.

- Selv om rådet i hovedsak syntes dette var greit, synes jeg at dere kunne behandlet dette på en annen måte. Jeg synes dere skal tenke gjennom dette fordi jeg tror det vil bli flere saker som dette, sa Lunde.

Kringkastingssjef John G. Bernander mente at når Hærland først hadde kjørt med promille, og saken var blitt kjent, var det riktig å behandle det i «Nytt på Nytt».

- Men dette er en sak vi gjerne skulle vært foruten, og dette er en diskusjon vi gjerne skulle vært foruten. Men når dette først hadde skjedd, var det riktig å ta det opp i Nytt på Nytt, sa Bernander.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere