RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt rekordkvartal for Simtronics

Sist oppdatert:
Simtronics fortsetter å få fart på salget og resultatene, og er nå klare til videre vekst.
Simtronics satte for andre kvartal på rad nytt resultatrekord, og kan vise til kraftig og lønnsom vekst det siste året.

Driftsinntektene økte 59 prosent fra 25,2 millioner kroner i tredje kvartal i fjor til 39,3 millioner kroner i årets tredje kvartal.

Samtidig økte driftsresultatet fra minus 0,9 millioner kroner til pluss 3,5 millioner kroner. resultat før skatt steg fra minus 1,5 millioner til 2,2 millioner kroner.

- Utsiktene for Simtronics forblir sterke, slår styret fast i rapporten for tredje kvartal.

Selskapet har i forbindelse med en klare veksten så lang ti år gjennomført en kapasitetsøkning på 35 prosent i produksjonsleddet og i prosjektstaben i tredje kvartal. Dette er gjort på bakgrunn av forventninger om fortsatt sterk etterspørsel etter selskapets systemer fremover.

Simtronics hadde ved utgangen av kvartalet en ordrereserve på 89 millioner kroner, som var litt ned fra utgangen av andre kvartal.

Det er blant annet den økte aktiviteten i offshorebransjen som har gitt økt etterspørsel etter Simtronics brann- og sikkerhetssystemer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere