*Nettavisen* Nyheter.

Nytt selskap på Børsen

Det canadiske oljeselskapet Petrobank Energy and Resources tas opp til notering fra og med i morgen 8. februar. Les mer her:

19.05.08 00:16

Selskapet blir sekundærnotert på SMB-listen til Oslo Børs og vil få tickeren PBGN. Børsposten vil være på 100 aksjer og det vil totalt bli utstedt totalt 2.597.403 nye aksjer tilgjengelig i Oslo.Petrobank Energy and Resources Ltd. er et Calgary-basert olje og naturgassselskap som driver med lete- og produksjonsvirksomhet i den vestlige delen av Canada og i Colombia.Det canadiske oljeselskapet er primærnotert på børsen i Canada og totalt finnes det 63.294.774 aksjer tilgjenglig. Selskapets aksjer kan handles både i Norge og Canada og investorene kan utføre handler mellom de to respektive børsene.Petrobank Energy and Resources Ltd er klassifisert av Morgan Stanley Capital International Standard & Poors som 10102020 - Oil & Gas Exploration & Production i GICS Global International Classification Standard, star det i en melding fra Oslo Børs.Selskapet meldte tidligere i dag at de har avsluttet tilbudsperioden i forbindelse den forestående børsnoteringen på Oslo Børs.Selskapet gjennomførte en emisjon på 2.597.403 nye aksjer til en tegningskurs på 73,85 kroner pr. aksje i forbindelse med børsnoteringen. Selskapet fikk inn 192 millioner kroner i emisjonsproveny og har fått bistand av rådgiverne DnB NOR Markets og ABG Sundal Collier.Om Petrobank

Petrobank Energy and Resources Ltd. er et Canadabasert olje og naturgass E&P-selskap listet på Torontobørsen under symbolet PBG. Selskapet opererer tre prosjekter gjennom tre forskjellige interne divisjoner.Den kanadiske divisjonen opererer tradisjonell E&P onshore vest-kanada, med også to ’coalbed methane’ forekomster med stort potensiale. Den latinamerikanske divisjonen produserer olje gjennom to 'Incremental Production Contracts' i Colombia og er en av de aller største eiere av 'exploration acreage' i landet.Tungoljedivisjonen har et estimat på 1.3 milliarder fat av "bitumen"på plass og er igang med å bygge sitt WHITESANDS prosjekt for å demonstrere Petrobank’s patenterte THAI™ tung-olje utvinnings system.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.