RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt snøras stenger riksvei

NYTT RAS: Slik så det ut etter det første skredet som gikk over Tinnsjøveien. Natt til mandag gikk et nytt skred på samme strekning.
NYTT RAS: Slik så det ut etter det første skredet som gikk over Tinnsjøveien. Natt til mandag gikk et nytt skred på samme strekning. Foto: Statens vegvesen
Sist oppdatert:
Politiet fikk ved 02-tiden natt til mandag melding om at det hadde gått et snøras over Tinnsjøveien på riksvei 37 nord for Presturatunnelen.

 (TA): Vegtrafikksentralen ble varslet om raset klokken 00.30.

- TROLIG INGEN FANGET

- Raset som er cirka 30 meter bredt har gått helt ned til Tinnsjøen. Veien er stengt i begge ender og politiet har vært på stedet sammen med en representant fra vegvesenet.

Det er ingenting som tyder på at det befinner seg kjøretøy eller personer i raset, men politiet vil allikevel foreta de nødvendige vurderinger og øvrige undersøkelser, sier operasjonsleder Gunnar O. Hanssen ved Telemark politidistrikt.

GEOLOG PÅ VEI

En geolog er varslet og vil reise til stedet når det lysner. Det vil ikke bli sendt mannskaper inn i området før geologen har klarert stedet, opplyser politiet.

Politiet har også vært i kontakt med politihelikopteret, samt HRS i forhold til Sea King-helikopter.

Det er ikke flyvær i området, opplyser politiet

Følg Nettavisens livestudio med det siste om trafikken og veiene her.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere