*Nettavisen* Nyheter.

Nytt søk etter Agnes Müller mens ektemannen avhøres

Politiinspektør Kristin Nord-Varhaug i samtale med forsvarer Ørjan Eskeland før fengslingsmøtet onsdag. Torsdag fortsatte søket etter savnede Agnes Müller og avhørene av den drapssiktede ektemannen. Foto: Anders Minge / Stavanger Aftenblad (NTB scanpix)

Torsdag fortsatte politiet søk med likhunder etter savnede Agnes Elisabeth Müller. Samtidig var den drapssiktede ektemannen i nye avhør.

01.05.14 21:46

– Det ble gjennomført et konfronterende avhør av den siktede i dag, og resultatet av avhøret har etter politiets mening ikke svekket mistanken til mannen, skriver politiinspektør Kristin Nord-Varhaug i en pressemelding torsdag. Hun leder Rogaland politidistrikts felles etterforskningsenhet.

Savnet i to uker

Politiinspektøren ønsker ikke å kommentere innholdet i torsdagens avhør. Onsdag sa hun til Stavanger Aftenblad at politiet ønsket å konfrontere den savnede Müllers ektemann med tekniske funn og informasjon fra andre avhør. Trolig ville ektemannen også måtte svare for det politiet mener er motstridende informasjon fra hans egne tidligere forklaringer.

Ektemannen meldte kona savnet tre dager etter at hun forsvant, og ble tirsdag denne uken pågrepet og siktet for forsettlig drap.

Nytt søk

Nord-Varhaug opplyser torsdag også at det ble foretatt nye søk etter den 36 år gamle kvinnen, som har vært savnet siden 16. april.

Tidlig på ettermiddagen var en hundefører med likhund igjen på plass i Espedalen. Denne gangen var det et avsidesliggende grustak som skulle undersøkes, skriver VG.

– Vi fortsetter å søke med likhunder og konsentrerer oss om de samme områdene i Espedalen som tidligere, sier innsatsleder Ståle Østerhus om søket. Grustaket ligger nær huset til Müller og den drapssiktede ektemannen. Onsdag søkte flere hundepatruljer i området, og det ble brukt undervannskamera for å undersøke et tjern i nærheten. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.