RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt spill med Harry Potter

Sist oppdatert:
Til sommeren kommer dataspillet basert på «Harry Potter og Føniksordenen».

(Spillmagasinet): Tilhengere av Harry Potter kan glede seg til nok et spill med den unge trollmannen.

Electronic Arts og Warner Bros. Interactive Entertainment kunngjorde tirsdag at dataspillet basert på «Harry Potter og Føniksordenen» er under utvikling. Spillet er planlagt lansert i juli i 2007, samtidig med filmen. basert på J.K. Rowlings femte bok med samme tittel.

Dette er første gang et «Harry Potter»-spill slippes på den nye generasjonen av konsoller, og spillere kan spille flere figurer, som Harry Potter, Humlesnurr og Sirus Svaart.

Dette skriver Electronic Arts om historien i spillet:

I «Harry Potter og Føniksordenen» kommer Harry tilbake til sitte femte år på Galtvort og oppdager at store deler av trollmannssamfunnet ikke fester lit til hans nylige møte med den onde Lord Voldemort, de foretrekker å late som om Voldemort ikke har kommet tilbake. Magiminister Cornelius Bloef er redd for at rektor på Galtvort, Albus Humlesnurr, lyver om at Voldemort har kommet tilbake, for å underminere ministerens autoritet og ta jobben hans. Bloef utnevner en lærer i Forsvar mot Svartekunster som skal passe på Humlesnurr og elevene på skolen. Men professor Dolarosa Ufferts defensive magi er liten hjelp for de unge trollmennene og heksene når de skal forsvare seg mot de mørke kreftene som truer dem og hele trollmannsverdenen, så Hermine, Ronny og Harry tar saken i egne hender. De arrangerer møter med en liten gruppe elever som kaller seg Humlesnurr-legionen, og Harry lærer dem hvordan de skal forsvare seg mot Svartekunster, han forbereder dem på det fantastiske slaget som ligger foran dem.

Spillet er planlagt lansert til Nintendo Wii, Playstation 3, Xbox 360, Playstation 2, PSP (Playstation Portable), Nintendo DS, Game Boy Advance og Windows PC.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere