RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt storoppkjøp i internettbransjen

Sist oppdatert:
Den europeiske online-giganten Opodo kjøper av reise-internettselskapet Travellink. Les mer her
Travellink betjener både forretningskunder og privatreisende.

Siden starten 2002 har Travellink hatt en fantastisk vekst, som forventes å fortsette i 2005 med en omsetningsøkning på 85 prosent.

Opodo forventer å få stort utbytte av Travellinks solide posisjon i det nordiske markedet for forretningsreiser, samt Travellinks sterke lokale tilstedeværelse i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

- Alt tyder på at salget av reiser på internett vil vokse dramatisk i årene som kommer, og vi betrakter derfor Norden som et strategisk satsingsområde, skriver Simon Vincent, CEO i Opodo, i en melding.

Ifølge meldingen er Skandinavia er det fjerde største markedet i Europa for salg av reisetjenester på internett, med omsetning på ca. 8 milliarder svenske kroner i 2004.

Opodo er i dag en betydelig aktør i Storbritannia, Tyskland og Frankrike. Med oppkjøpet av Travellink og det italienske online-byrået Eviaggi, vil Opodo være representert i de markeder i Europa som står for 85 prosent av all internettomsetning av reiser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere