RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt svakt kvartal fra Borgestad

Sist oppdatert:
Shipping- og industrikonsernet Borgestad fortsetter å levere svake tall, og en positiv urealisert valutagevinst var ikke nok til nå pluss på bunnlinjen
Borgestad fikk et underskudd på driften på 4,1 millioner kroner i tredje kvartal, mot et underskudd på 1,1 millioner i samme periode i fjor.

Driftsinntektene falt fra 101,6 millioner i tredje kvartal i år til 92,4 millioner. Nedgangen skyldes i hovedsak salget av virksomhetsområdet keramikk.

Resultat før skatt endte på minus 0,2 millioner kroner tross en urealisert valutagevinst på 6,9 millioner kroner. I samme periode i fjor endte det med et underskudd på 7,7 millioner kroner.

- For vår shippingvirksomhet ventes et fortsatt svakt driftsresultat inneværende år. Høyere rater i gjenværende certepartier og den langsiktige avtalen med Gearbulk vil sikre en stabil og tilfredsstillende inntjening i årene fremover, skriver styret om utsiktene.

Driftsresultatet for industrivirksomheten er fortsatt svakt, men viser en vesentlig bedring fra foregående år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere