RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt svakt kvartal fra Nera

Sist oppdatert:
Telekom-selskapet Nera og Bjørn Ove Skjeie leverte nok et svakt kvartal
Telekom-selskapet Nera var ute med resultater for fjerde kvartal onsdag morgen. Tallene viser på nytt underskudd.

Driftsresultatet var på minus 33 millioner kroner i fjerde kvartal, mot 2 millioner kroner året før. Driftsinntektene var på 686 millioner kroner i fjerde kvartal, mot 659 millioner kroner i samme kvartal året før.

Resultat før skatt var på minus 43 millioner kroner i fjerde kvartal, mot minus 1 millioner kroner i samme kvartal året før.

For fjerde kvartal isolert var ordreinngangen 657 millioner kroner, opp 126 millioner kroner i forhold til fjerde kvartal i 2003. Dette var også vesentlig høyere enn i tredje kvartal 2004, skriver Nera i meldingen.

Nera-sjef Bjørn Ove Skjeie skriver i kvartalsrapporten at ordreinngangen gjennom fjoråret bærer bud om bedre fart i markedet mot slutten av året og inn i 2005. Likevel legger han vekt på at han er skuffet over kvartalstallene, og mener det er viktig å fortsette effektiviseringstiltakene i bedriften.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere