RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt tap fra Kodak

Sist oppdatert:
Fotografiprodusenten Kodak leverte sitt femte strake kvartalstap i dag. Selskapet venter at tapene fortsetter ut 2006.
Selskapet leverte et resultat som viser at selskapet tapte 52 millioner dollar i fjerde kvartal. Dette tilsvarer et tap på 18 cents pr aksje. I fjerde kvartal 2004 tapte selskapet 59 millioner dollar, tilsvarende 20 cents pr. aksje.

Salget i fjerde kvartal 2005 steg 12 prosent til 4,2 milliarder dollar sammenlignet med samme periode året før. I fjerde kvartal 2004 hadde selskapet et salg på 3,76 milliarder dollar.

En sammenstilling gjennomført av Thomson First Call viser at analytikerne hadde forventet et resultat på 39 cents pr. aksje med et salg på 4,19 milliarder dollar.

Selskapet sliter med å tilvenne seg kostnadene ved å bli en total leverandør av digitale tjenester. Selskapet sier i forbindelse med resultatfremleggelsen at de venter at tapene fortsetter ut året. Dette til tross for at salget av kameraer stadig øker, og at selskapet har flere skattefordeler.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere