RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt toppnavn ut av meglerbransjen

Sist oppdatert:
Nå har et nytt toppnavn blant aksjemeglerne skiftet beite. Våren og sommeren har gitt store endringer i den norske meglerbransjen
Tidligere har toppmeglere som Tore Eikeli i Carnegie og Morten Schartz i DnB Markets sagt opp jobbene som meglersjefer, sistnevnt som ansvarlig for institusjonskundene i DnB. Schartz skal forøvrig ha meldt overgang til First Securities.

Nå er det et nytt skifte på gang blant toppmeglerne.

Nordea Securities' Mark Wingate sluttet offisielt som sjef for aksjer i Norge fra og med mandag.

- Jeg tror dette ble offisielt på mandag, sier Wingate til iMarkedet.

Han sier videre til iMarkedet at han nå vil gå over som forvalter i Petroleumsfondet. Her vil han være forvalter innen renter og valuta, opplyser Wingate til iMarkedet.

Flere skifter

Den norske meglerbransjen preges av store rokeringer. To av de ledende meglerhusene har ikke dekning, eller kun venstrehånds dekning, av IT-bransjen. Dette er Handelsbanken og DnB Markets.

iMarkedet har tidligere skrevet at IT-analytikeren hos DnB Markets, Ståle Bjørnstad, har blitt sjef for institusjonsmeglerbordet i DnB. Kompanjongen Henning Lassen har også takket for seg. Nå følger Telenor-analytikeren Isabelle Thompsen også resten av IT-sektoren.

I tillegg til dette har Kim Tangen i Fondsfinans skiftet beite.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere