RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nytt varsel mot byråd i Oslo


NYTT VARSEL: Ledere i Utdanningsetaten i Oslo har sendt inn nok et varsel mot skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV).
NYTT VARSEL: Ledere i Utdanningsetaten i Oslo har sendt inn nok et varsel mot skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV). (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Ledere i Utdanningsetaten i Oslo har sendt inn nok et varsel mot skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV).

Lederne reagerer på flere uttalelser Thorkildsen har kommet med i mediene etter deres første varsel 11. september og mener at byråden har brutt mot vernet om gjengjeldelse, melder NRK.

LES OGSÅ: SV-byråden tåler ikke å bli motsagt av fagfolk

I varselet, som tirsdag ble sendt til flere politikere i Oslo bystyre, heter det blant annet: «I etterkant av varselet har byråden gjentatte ganger uttalt seg i mediene om saken. Der har hun i sterke ordelag kritisert Utdanningsetatens ledelse og slik vi oppfatter det gjort sitt beste for å diskreditere varslerne. Dette anser vi som en gjengjeldelse i strid med arbeidsmiljølovens § 2 A-2».

I en SMS til NRK har Thorkildsen denne kommentaren om det nye varselet: «Hei, jeg kan dessverre ikke kommentere et varsel. Ta eventuelt kontakt med byrådsleders kontor».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere